Service

onze

Services


null

Schoonmaak

Wil je aan de slag als schoonmaker? 2 Flex Groep heeft voor jou de baan die jij zoekt. Schoonmaakwerk is namelijk onze specialisatie.

Werk jij als schoonmaker graag bij een groot bedrijf of liever bij een kleine organisatie? Liever overdag of in de avonduren?  2 Flex Groep heeft altijd wel een schoonmaakbaan die bij je past. Je maakt bijvoorbeeld kantoren of sportscholen schoon. Een diploma is voor ons niet het belangrijkste. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat en dat je goed met jouw collega’s kunt samenwerken.

Interesse? Neem dan snel contact met ons op. »

null

Productie

2 Flex Groep is op zoek naar mensen voor de functie van productiemedewerker. Ben je nauwkeurig, flexibel én kun je goed in teamverband werken? Dan is de functie van productiemedewerker vast iets voor jou! 2 Flex Groep heeft altijd werk voor onder andere productiemedewerkers. We zijn namelijk gespecialiseerd in werk voor VMBO tot MBO+ niveau.

Als productiemedewerker aan de slag

Wij zoeken gemotiveerde kandidaten die tijdelijk of voor langere tijd beschikbaar zijn. Als productiemedewerker kun je kiezen om overdag te werken, in de avonduren of zelfs ’s nachts. Je verdiensten zijn dan nog beter! Wij hebben mogelijkheden voor tijdelijk werk, maar ook als je op zoek bent naar een baan als productiemedewerker voor langere tijd hebben we mogelijkheden.

Interesse? Neem dan snel contact met ons op. »

null

Tuinbouw

Voorop in de wereld… Nederland is groot op het gebied van tuinbouw. De Nederlandse tuinbouw kenmerkt zich door zijn innovatieve vermogen om continu tot verbeterde producten, efficiëntere productie en nieuwe manieren van produceren te komen. 2 Flex Groep heeft van oudsher nauwe banden met de tuinbouwsector. Wij maken gebruik van opgebouwde netwerken, kennis en ervaring om tuinbouw kandidaten goed te kunnen beoordelen op geschiktheid, ervaring en kunde. Ook is het van groot belang dat we ons snel en goed in kunnen leven in het bedrijf en vakgebied van onze opdrachtgevers, hier zijn we toe in staat door onze opgedane ervaring bij vergelijkbare partijen in de sector.

2 Flex Groep is actief in de gehele Nederlandse tuinbouwketen. Van veredeling tot opkweek tot toeleveranciers van de sector en tot de telers / kwekers zelf. Door deze specialisatie bedienen wij de tuinbouwsector in NL van diverse kandidaten, van gewasmedewerker tot laborant tot bedrijfsleider tot logistiek medewerker en tot operator.

Interesse? Neem dan snel contact met ons op. »

null

Vlees industrie

Wil je aan de slag als Binnen deze functie ben je of verantwoordelijk voor het correct uitbenen, vliezen of kanten van varkens en/of runderen. Vanwege jouw ruime ervaring ken jij de anatomie van de dieren door en door. Deze werkzaamheden voer je onder andere uit op productiebasis.

Interesse? Neem dan snel contact met ons op. »

null

Payroll

Wij doen ook aan payrolling: Personeel inschakelen op basis van payrolling geeft u als werkgever flexibiliteit. Uw werknemers zijn voor u als uitzendkrachten: geen starre arbeidscontracten. Weinig werk of zieke werknemer? Dan stopt de overeenkomst. U betaalt dus alleen voor de gewerkte uren. En dat is vaak goedkoper dan wanneer u zelf verloond.

Wij verzorgen dagelijks voor onze relaties op maat gesneden dienstverlening, doordat we beschikken over een ruim bestand van Nederlandse en Europese uitzendkrachten. Tot onze klanten behoren toonaangevende bedrijven in diverse branches waardoor 2 Flex Groep expertise heeft in diverse marktsegmenten.

Interesse? Neem dan snel contact met ons op.  »

Onze Partners

met Certificaten