Over ons

.


De nieuwe manier om
  • success.
  • vooruit.
  • verbetering.


Uitzenden

Zoekt u voor een piekperiode maar ook voor langere tijd ondersteuning ? Dan kunnen wij u hierin assisteren  door deze kandidaat voor u te zoeken. U hoeft dus geen tijd te verdoen met 10 tallen sollicitaties maar kiest er 1 of 2 kandidaten waar u het gesprek mee aan wilt gaan. Door onze ervaring in de markt is de match nagenoeg gegarandeerd. Voordelen hiervan zijn dat u niet direct hoeft te besluiten welke contractvorm u de nieuwe medewerker geeft.

Werving & Selectie

U wilt uw team uitbreiden met een nieuwe collega, maar heeft simpelweg niet genoeg tijd om de werving en selectie te doen ? Dit nemen wij u graag uit handen. Het enige dat we van u nodig zijn is een uitgebreid functie profiel en een blik bij u  in de keuken van uw bedrijf, verder nemen wij alle werkzaamheden voor u over. Heeft u een keus gemaakt en de juiste persoon er uit gehaald, wij sturen u een factuur en u kunt de nieuwe collega direct in dienst nemen.

Payrolling

U heeft een kandidaat voor ogen maar nog niet de mogelijkheid om hem zelf in(vaste) dienst te nemen ? Dan kunt u bij ons terecht voor payrolling. De kandidaat komt bij ons op de loonlijst te staan en wij zorgen voor een accurate beloning en nemen het ziekterisico ook voor onze rekening. Omdat u de kandidaat al geworven heeft, kunnen wij in zo’n geval een wat scherper tarief neerleggen.

0
+
Happy Clients
0
Years in Business
0
Cups of Coffee
0
High Score