Diensten

Onze DienstenEen baan die bij je past

Banen

Flexibel werken of voor een vast aantal uren? Afwisselend of regelmatig? Alles is mogelijk bij 2 Flex Groep

2 Flex Groep

2 Flex Groep is betrokken en geeft je de persoonlijke aandacht die jij als medewerker verdient. Door te weten wie jij bent kunnen de medewerkers van 2 Flex Groep vraag en aanbod beter op elkaar afstemmen. En zo vinden wij voor jou altijd de baan die bij je past!

Afspraken

Het is eigenlijk zo logisch, maar toch ook weer niet, een afspraak op een dag, tijd en plaats die jou het beste uitkomt. Geen probleem bij bij ons! Neem hier contact met ons op.

Werkgevers

Op zoek naar geschikte medewerkers? 2 Flex Groep biedt de expertise om uw personele behoefte op maat in te vullen. Voor de duur en binnen de overeenkomst die u past. Wij besteden veel aandacht aan de specifieke wensen van u als opdrachtgever. Door onze dienstverlenende houding, ambities en professionaliteit hebben wij een groeiend en tevreden klantenbestand.

Affiniteit met uw branche

Onze medewerkers hebben affiniteit met de sectoren waarin onze klanten actief zijn, voornamelijk de tuinbouw, productie en schoonmaak, maar u kunt ook bij ons terecht voor andere sectoren.

Hierdoor kennen wij de ins en outs van de markt, de personele problemen waarmee u te maken heeft en weten wij aan welke eisen en voorwaarden onze uitzendkrachten moeten voldoen. Naast het reguliere tarief kunnen wij in overleg ook werk leveren tegen een vooraf vastgestelde prijs.

Uitgebreide screening

Wij hebben persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Hierdoor weten wij exact aan welke voorwaarden onze uitzendkrachten moeten voldoen. Hierbij houden wij rekening in onze uitgebreide screening. Vacatures plaatsen we op onze website, maar ook in diverse grote databases. Zo vergroten wij de kans de beste uitzendkracht te vinden voor een van uw vacatures. Nadat een kandidaat zich heeft ingeschreven, controleren wij na een intakegesprek de gegevens en gaan referenties na. Op die manier krijgen wij een goed en vooral compleet beeld van de kandidaat.

(Inter)nationale werknemers

Naast een uitgebreide database met ervaren Nederlandse uitzendkrachten speelt 2 Flex Groep ook in op de behoefte aan werknemers van verschillende andere nationaliteiten. Vooral in Polen werven wij zeer actief en beschikken we over een grote groep werknemers. Wanneer u een spoedaanvraag heeft, kunnen wij deze hierdoor direct in behandeling nemen. Het voordeel van werken met een grote groep is dat wij scherp kunnen zijn in de tarieven.

Bovendien zorgt onze Poolse intercedente ervoor dat er in de communicatie tussen u en de uitzendkrachten geen misverstanden ontstaan